7 Февруари, 2022 16:30 6 252 0

Еди Хърн: Конър МакГрегор се превърна в истински кошмар за UFC

  • конър макгрегор-
  • еди хърн-
  • дейна уайт-
  • ufc

Боксовият промоутър вижда в ирландеца човек, който разклаща основите на MMA организацията

Еди Хърн: Конър МакГрегор се превърна в истински кошмар за UFC - 1
Снимка: БГНЕС

Конър МакГрегор отдавна се превърна в най-голямата звезда в историята на смесените бойни изкуства, като дори започна да попада в челните позиции на различните класации на Forbes. Боксовият промоутър Еди Хърн дори смята, че „Прословутия“ се е превърнал в „истински кошмар“ за UFC, защото е надскочил ограниченията на федерацията с изявите си.

Конър МакГрегор стана по-голям от UFC. Дълго време се смях само при мисълта каква бъркотия създава в тази организация, защото вече не е това, което се нарича просто боец. Той се превърна в истински кошмар за тях“, каза Хърн пред BJPenn, цитиран от MMA.bg.

Собственикът на най-голямата организация за смесени бойни изкуства Дейна Уайт отдавна се превърна в обект на критики от хора вътре във федерацията му, както и такива отвън. Причината е, че той държи възнагражденията на бойците си до минимални нива, а в същото време се наслаждава на империя, която отдавна излезе от рамките на САЩ.

МакГрегор служи за пример на други настоящи величия в UFC, като Франсис Нгану и Джон Джоунс, които на няколко пъти вече заявяват готовност да сменят попрището, за да получават по-справедлив дял от приходите, които носят лично на Уайт и най-приближените му.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА