29 Април, 2013 17:23 759 0

Сменят името на „Анфийлд“?

  • анфийлд-
  • ooredoo-
  • стадион-
  • реклама-
  • права

Катарската телекомпания „Ooredoo“ иска да спонсорира Ливърпул през следващия сезон, което може да доведе до смяна на името на легендарния стадион „Анфийлд“.

Настоящият „хранител“ на „мърсисайдци“ е „Standart Chartered“, който ще вложи общо 20 милиона паунда за целия период на договора, изтичащ след 18 месеца.

Катарците са се насочили към Висшата лига, която може да донесе огромни приходи в азиатската държава. „Целта ни е да си партнираме с британски отбор, който има велика история. Разпитахме и за Арсенал и Манчестър Юнайтед, но те вече имат дългосрочни договори с други фирми. Затова единствената ни опция е Ливърпул, който е изключително популярен клуб“, каза говорител на „Ooredoo“.

“Искаме изцяло да спонсорираме един отбор, което ще окаже влияние както на името на стадиона, така и на екипите. В Азия има много фенове на английския футбол и това е начин ние да „пренесем“ играта и там”, допълниха от компанията.

Все пак решителен глас ще има „Standart Chartered“, който държи ексклузивните права за първа оферта към „червените“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА