Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 22:45 826 1

Неймар е подновил тренировки, но ще го видим ли срещу Реал Мадрид?

  • неймар-
  • псж

Бразилецът прекара последните няколко месеца в лазарета

Неймар е подновил тренировки, но ще го видим ли срещу Реал Мадрид? - 1
Снимка: БГНЕС

Неймар официално е подновил тренировки с отбора на ПСЖ през седмицата и вече мисли за завръщането си на терена след тежката контузия в глезена, която получи срещу Сент Етиен през миналия ноември, научихме от клубния уеб-сайт.

30-годишният бразилец ще направи всичко възможно, за да е на линия за дербито с Реал Мадрид в Шампионската лига идната седмица, но едва ли ще може да стартира още от първата минута.

По-категоричен отговор ще можем да дадем, ако утре (11 февруари) той бъде включен в състава за домакинството на Рен в Лига 1.

Най-реалистично обаче е да го видим отново на терена поне след 1-2 седмици, защото 1-2 пълноценни тренировки не са достатъчни, колкото и талантлив играч да е Неймар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааааааааааа

    0 0 Отговор
    реал дикс факинг ю отново ?