Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 12:30 4 730 5

Душан Влахович заряза 18-годишна актриса заради „старата госпожа“ (СНИМКИ)

  • душан влахович-
  • ювентус-
  • мариасоле полио

Сърбинът възнамерява да вложи всичките си сили, за да се докаже за Ювентус

Душан Влахович подобри рекорда за най-скъп трансфер на сръбски футболист в историята, след като Фиорентина го продаде за почти €82 млн. на Ювентус. Но за разлика от своя предшественик Валери Божинов, той е твърдо решен да се докаже за „старата госпожа“ и по тази причина е сложил край на връзката си с 18-годишната актриса Мариасоле Полио, според италианското булевардно издание Chi, цитирано от Gong.

Централният нападател изглежда нямаше проблеми при „виолетовите“, когато се срещаше с талантливата красавица, но „старата госпожа“ е отбор от съвсем друго ниво и целите не се изчерпват с няколко силни мача през сезона.

Г-ца Полио обаче не е останала прекалено дълго без компания в леглото, защото сайтът е установил още, че тя е намерила утеха в прегръдките на певеца Деди.

Душан пък за сега остава на хотел в Торино, докато си търси подходящ дом, в който да се нанесе след сензационния трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    30 0 Отговор
    18 годишна, ок. Ама кога е станала актриса
  • 2 Запознат

    20 0 Отговор
    Щом се нанесе, и тая ще се донесе! Паратъ прай бурбатъ!
  • 3 въпросче

    13 1 Отговор
    Мариасоле Полио с тази руса катеричка,със златния синджир, има ли бЛИЗост?
  • 4 Komapak

    9 2 Отговор
    Хубаво момиче. Спор няма.
  • 5 Мюмюн

    2 1 Отговор
    Ко ши го мислим тоя футбалер-виднага ша са намери някуя шафра.н.тия ут милану ден ша души змийчока. Нека парво вкарва вав прутивникувити врати по подир да гу вкарва у някуя мума.