Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 19:30 1 854 2

Шави започна да работи за привличането на заместник на тер Стеген от Висшата лига

  • марк-андре тер стеген-
  • барселона-
  • лийдс юнайтед-
  • йоан мелие

Германецът може и да не бъде първи избор за вратата догодина

Шави започна да работи за привличането на заместник на тер Стеген от Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Марк-Андре тер Стеген може и да има вече зад гърба си над 300 мача с Барселона, но статутът му на твърд титуляр е възможно скоро да се промени, ако информацията на Mundo Deportivo се потвърди, че Шави се интересува от услугите на френския национал Йоан Мелие.

Испанското издание твърди, че „каталунците“ следят изявите на стража на английския Лийдс Юнайтед, което би трябвало да означава, че той попада в радара на треньора за евентуален бъдещ трансфер.

Стегне е едва на 29 години, което за вратар по традиция е съвсем средата на кариерата, а и договорът му е до 2025 г., така че на „Ноу Камп“ едва ли се притесняват, че скоро могат да го изгубят не по свое желание.

Мелие от друга страна е момче на 21 години, което трупа все по-богат опит на „острова“ и дори се твърди, че може да измести Уго Лорис от титулярния пост във Франция за Мондиала в Катар след по-малко от година.

Нашата лична оценка за слуховете е по-скоро отрицателна, защото няма много аргументи в полза на подобен трансфер. Нито Марк-Андре тер Стеген изглежда е изгубил чак толкова много от качествата си, нито Йоан Мелие изглежда готов за подобно предизвикателство. Или поне не преди да натрупа малко повече международен опит от това да бъде на резервната скамейка за „петлите“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.