Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 17:00 893 0

Daily Mail със съвет към наставника на Селтик: Не влизайте в капана, в който попадна Жозе Моуриньо

  • бодьо/глимт-
  • селтик-
  • рома-
  • лига на конференциите-
  • жозе моуриньо

Шотландският гранд влиза в битка с една от големите изненади в Лигата на конференциите - Бодьо/Глимт

Daily Mail със съвет към наставника на Селтик: Не влизайте в капана, в който попадна Жозе Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Бодьо/Глимт е напът да се превърне в голямото откритие на новия турнир на УЕФА Лига на конференциите. Норвежците вече започнаха да пишат своята история след онова 6:1 над Рома на Жозе Моуриньо. Именно това е и акцентът на един от най-големите британски вестници в днешното си издание.

Не влизайте в капана, в който попадна Моуриньо“, гласи заглавието на една от водещите публикации в изданието, адресирано към старши-треньора на Селтик Ангелос Постекоглу.

„Келтите“ днес приемат норвежкия тим на своя стадион в един от най-интригуващите мачове от първата елиминационна фаза в състезанието.

Мачът в Глазгоу ще се проведе днес от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА