Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 22:40 5 778 14

Станимир Стоилов отказа да води Левски в днешната тренировка след скандал с ръководството

  • левски-
  • станимир стоилов

Първи сериозни трусове по високите етажи на новата власт на „Герена“

Станимир Стоилов отказа да води Левски в днешната тренировка след скандал с ръководството - 1
Снимка: БГНЕС

Много сериозен трус разклати Левски в днешния предпоследен ден преди подновяването на шампионата, тъй като „Тема Спорт“ публикува информацията, че Станимир Стоилов е отказал да води тренировката на отбора.

Твърди се, че старши-треньорът е провел разговор на висок тон с ръководството след изказванията си по-рано от деня, когато публично призова за посочване на виновниците за лошото финансово състояние на клуба.

Мъри не е останал доволен от цензурата, която са се опитали да му наложат, особено с оглед постоянните благотворителни кампании, които кърпят бюджета изцяло с помощта на „сините“ фенове.

Очаква се в петък да има брифинг по повод трусовете на „Герена“, когато не е изключено да станем свидетели на неприятна новина за Левски в навечерието на пролетния полусезон.

Припомняме, че Левски гостува на Локомотив Пловдив в събота от 15:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    20 2 Отговор
    Янкулоооооов,я пак помисли кой на кого гостува бре МИ СИ РКО!!!
  • 2 Хаха

    28 1 Отговор
    Ше трябва Тити пак да реве... А иначе е нормално Раев да се опита да затвори устата на Мърю. Единия от виновниците за дълговете е той! Над 3 млн са лично негова заслуга - от неустойки на треньори и футболисти
  • 3 Viki

    26 1 Отговор
    Пародия на футбол е българският. Кой от кой по-големи смешници!
  • 4 Бивш зрител

    22 1 Отговор
    Аз съм си решил проблема. От години не гледам БГ футбол. Чат- пат националния за малко ,колкото да си ударя един аперитив . БГ футбол е за мазохисти.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Стоян Александров

    28 3 Отговор
    Точно за това Мъри е прав. Да се види КОЙ ОТКРАДНА И КОЙ НАПРАВИ ДАЛАВЕРАТА ?
  • 7 Стоян Александров

    27 5 Отговор
    А да видим бат Бойко колко открадна ? А бил левскар: лъжец. Цялата държава е като Левски. Приедна ревизия и ще видите щи за адски кражби е ставало. Включително и за европейците са отивали милиярди. Мъри е прав. Да видим кой колко е откраднал.

    Коментиран от #12

  • 8 Стоян Александров

    7 13 Отговор
    Казах Ви оъ лятото Левски ще е с нов собственик. С нов Господар. Дано да мисли професионално, а не като Ганчо в цеца. Там всичко е позорно.
  • 9 Фен

    7 19 Отговор
    Мъри на теб не ти е работа кой какво е правил?! Когато лапаше парите на Батков и ви даваха как с Насо и каките плувате и се веселите ти беше хубаво,нали?! Като не ти изнася взимай си торбичката и да те няма. Напълни отбора само с чужденци,Сираков няма какво да прави и ги освобождава. Така се трупат дълхове?! Не се прави на голямата работа,никой никъде ме те покани да работиш последните години!!!
  • 10 Бибочко

    11 0 Отговор
    Мъри иска да се разбере кой е виновен за дълговете, НО и кой е помагал, кой е бил съучастник на т.нар. “Собственици”, които пращаше Бойко Борисов. Безспорно това са “организираните фенове” от НКП, СЗ, УЛ и ТСБ (с 10% акции!), като последните бяха уж коректив и официално в НС, УС и т.н. Колко фактури са написали “феновете” към клуба за охрана, отбрана, маркетинг договори, наеми на магазин, ВИП боксове и мн.др.? Колко глоби докараха та клуба със свастики, бомби, димки, маймунски изпълнения и т.н.?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Aлфа Вълкът

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Не ви ли е срам бе? Батков 50млн откраднати от народа ви подари. Затова сте най-мразеният отбор в България!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Биби Долапчиев

    4 0 Отговор
    Мърю и Насо коги крадеха од Батков беха сие,сега зеха да се карат за трохите од феновете! Мизерници!