Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 19:00 704 1

Унай Емери: Ювентус е отбор, който заслужава цялото ни уважение

  • унай емери-
  • ювентус-
  • виляреал-
  • шампионска лига

Наставникът на Виляреал знае срещу какъв опонент се изправя тази вечер

Унай Емери: Ювентус е отбор, който заслужава цялото ни уважение - 1
Снимка: БГНЕС

Виляреал приема Ювентус в първи 1/8-финален сблъсък в Шампионската лига тази вечер от 22:00 часа, а мнозина смятат, че „жълтата подводница“ е повече от способна, да потопи „старата госпожа“ на своя „Ел Мадригал“. Старши-треньорът на испанците Унай Емери обаче е категоричен, че съперникът заслужава само уважение с оглед името и историята си.

Ювентус е отбор, който заслужава цялото ни уважение. Това е най-титулуваният тим в Италия, който знае и как се печели Шампионската лига. Там играят големи играчи. Душан Влахович вече има 18 гола този сезон. Те са много способни и особено гладни за успех“, каза Емери по време на официалната пресконференция преди двубоя.

Успехите не са нещо чуждо и за самия Емери. Той се окичи с доста трофеи от престоя си в ПСЖ, а през миналия шампионат донесе първата в историята титла от Лига Европа за Виляреал. Единствено предстоят му в английския Арсенал постави под въпрос качествата му, но впоследствие той доказа, че проблемът не е бил в него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек за реализации

    0 0 Отговор
    Aз не желая да създавам УМИШЛЕНИ проблеми на никой !
    Имам чувства, но и душа, която трябва да бъди напълнена с любов и истински живот !
    Моля ви помогнете ми да живея ! Може ли ?