Last news in Fakti

2 Март, 2022 16:30 932 2

Лудогорец разби Монтана и последва ЦСКА към полуфиналите

  • лудогорец-
  • монтана-
  • купа на българия

„Орлите“ не срещнаха никакви проблеми в символичното си гостуване в Разград

Лудогорец разби Монтана и последва ЦСКА към полуфиналите - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец разби с 0:5 тима на Монтана в 1/4-финален сблъсък от Купата на България, за да се озове сред най-добрите четири в турнира.

„Орлите“ гостуваха символично на своя-собствен стадион в Разград, тъй като „Огоста“ не разполага със системата ВАР, която е задължителна за този етап на състезанието.

Доминик Янков (2), Матиас Тисера (2) и Оливие Вердон бяха голмайсторите за „зелените“, като четири от техните попадения паднаха през първата част, за да превърнат второто полувреме в протоколен финал.

Ден по-рано ЦСКА победи Локомотив Пловдив с 2:0 на своя стадион, а по-късно днес очакваме Септември София и Левски да изиграят своята среща на стадион „Георги Аспарухов“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даа

    2 1 Отговор
    Кой ги гледа тия маймуняци?
  • 2 Мачкат

    1 0 Отговор
    Много добри са Лудите. Няма кой да ги спре.