2 Март, 2022 17:00 650 0

Парагвайците признаха, че България е явният фаворит в сблъсъка за Купа „Дейвис“

  • купа дейвис-
  • парагвай-
  • българия

Капитанът на гостите Рамон Делгадо се надява, че тенисистите му ще опровергаят очакванията

България е явният фаворит в сблъсъка с Парагвай за Купа „Дейвис“, според капитана на южноамериканците Рамон Делгадо, пише БФТ.

Лидерът на „лъвовете“ Валентин Димов също потвърди това, като изрази увереност, че избраниците му са на „доста добро ниво“, а настроението в лагера е оптимистично за предстоящите битки на корта.

Българският състав е изграден от играчи на далеч по-високи позиции от тези на парагвайците, според ранкинга на ATP, но това невинаги означава, че даден тенисист е по-добър от негов съперник, а просто, че е събрал по-малко точки през изминалите 12 месеца.

Жребият за съревнованието е насрочен за 15:00 часа на 3 март в зала „София“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА