14 Март, 2022 19:30 4 467 3

Разкриха самоличността на жената до Роман Абрамович: Оказва се актриса от украински произход

  • роман абрамович-
  • русия-
  • украйна-
  • александра корендюк

Руският олигарх пазеше в тайна идентичността ѝ от известно време

Разкриха самоличността на жената до Роман Абрамович: Оказва се актриса от украински произход - 1
Снимка: БГНЕС

Войната между Русия и Украйна продължава с пълна сила, което означава, че санкциите срещу руските олигарси стават все по-сурови. Роман Абрамович е сред най-потърпевшите във финансово отношение богаташи, но последните новини около него са някак парадоксални, защото руската колумнистка Божена Ринска излезе с информация, че той излиза с 25-годишната актриса с украински корени Александра Корендюк. Редица световни и български медии дори цитират Ринска, което придава известна достоверност на твърдението.

Смята се, че Абрамович и Корендюк са заедно от началото на годината, тъй като именно по Нова година плъзна слуха, че той си е хванал ново младо гадже.

Милиардерът винаги се е славел като ценител на женската красота. Той дори има три брака зад гърба си, след които е създал цели седем деца.

За сега обаче е прекалено рано да се мисли в тази посока, защото преди това е важно да получим потвърждение за връзката им, особено в настоящата ситуация, в която руснаци и украинци гинат не на шега в продължаващата вече прекалено дълго война.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    15 2 Отговор
    Вчера написахте същата статия, дори беше пълна с нейни снимки? Сега кажете и че Украйнската армия не се крие в жилищни блокове и всичко е точно!
  • 2 Театър евтинджос за западните овце

    7 2 Отговор
    Заработва момичето. Жив здрава
  • 3 Хейтърски бароцвец

    4 0 Отговор
    Бля бля бля и какво от това ... Много полезна новина ... Оправи ми живота... Това новините само да се бъркате в живота на другите незнаете ...