Last news in Fakti

19 Март, 2022 10:00 6 193 2

Еди Хол извади от релси Хафтор Бьорнсон с коментар за майка му (ВИДЕО)

  • еди хол-
  • хафтор бьорнсон-
  • бокс

Исландецът хвърли кенче с енергийна напитка по британеца

Еди Хол извади от релси Хафтор Бьорнсон с коментар за майка му (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Дългоочакваната битка на великаните между Еди Хол и Хафтор Бьорнсон предстои този уикенд, а страстите изглежда стигнаха връхната си точка по време на официалната пресконференция преди двубоя, когато британецът влезе под кожата на исландеца с коментар за майка му.

Хол напсува „Планината“, след като видя, че с малката си сценка пред камерите не постигна много, а това изглежда натисна бутона на съперника му, който едва бе удържан от неговия тим, за да не започне боя още там и сега.

„Тор“ все пак успя да грабне едно от рекламните кенчета на масата, за да го хвърли по Еди, но без да постигне особен резултат.

По-късно двамата се качиха и на кантарите, за да установим, че Бьорнсон тежи 152 кг., а Хол е 142,2 кг., което се очертава да е най-тежкият сблъсък в историята на бокса.

Двамата ще се бият в Дубай днес около 23:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГБГ

    0 3 Отговор
    Това са мъжаги, а не като зелените човечета от блатото.
  • 2 Хахаха

    0 0 Отговор
    От където и да го погледнеш - цирк :)