Last news in Fakti

21 Март, 2022 17:00 765 0

Алегри намекна, че няма проблем, ако Пауло Дибала си тръгне без пари

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • масимилиано алегри

Наставникът на Ювентус изненада с изказването си за може би най-голямата си звезда в атаката

Алегри намекна, че няма проблем, ако Пауло Дибала си тръгне без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала изглежда е напът официално да остане без договор след няколко месеца, след като старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че ще застане на страната на ръководството, ако оттам решат, че няма да удовлетворят исканията на аржентинеца.

Gazzetta dello Sport пише, че Дибала продължава да настоява за увеличение на заплатата си, докато от „старата госпожа“ в най-добрия случай са готови да му удължат контракта при сегашните условия.

„Лекият“ нападател се превърна в един от най-големите любимци на публиката, макар през изминалите няколко години да отчете регрес в представянето си с оглед честите контузии и промяната на ролята, когато Кристияно Роналдо бе част от тима.

Сега изглежда, че двамата с Душан Влахович започват да се сработват доста добре и именно те са причината Юве отново да е считан за претендент за титлата в Серия А.

Освен Пауло Дибала, без договори ще останат скоро Хуан Куадрадо, Матия де Шилио и Федерико Бернардески, които също имат своите важни роли в отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА