Last news in Fakti

21 Март, 2022 21:30 1 406 1

Манчестър Юнайтед отмъква вратаря на Севиля за заместник на Давид де Хеа

  • ясин буну-
  • севиля-
  • манчестър юнайтед

Мароканецът е един от най-стабилните стражи в испанската Примера Дивизион

Манчестър Юнайтед отмъква вратаря на Севиля за заместник на Давид де Хеа - 1
Снимка: БГНЕС

Севиля притежава най-добрата защита в испанската Примера Дивизион, а това се дължи най-вече на Ясин Буну, който играе може би най-добрият сезон в кариерата си. Това пък привлече погледите на скаутите от Манчестър и съвсем логично Mirror твърди, че Юнайтед проявява сериозен интерес към услугите му.

Оказва се, че в договора на 30-годишния мароканец фигурира откупна клауза в размер на около €30 млн., а грандове от ранга на „червените дяволи“ вече харчат подобни суми дори за резервните си състезатели.

„Андалусийци“ работят по подобрените условия в контракта на новооткритото си бижу, но, ако от Манчестър пристигна оферта преди подписът му, тогава надали ръководството ще успее да го убеди, че мястото му е на „Рамон Санчес Писхуан“.

Любопитното е, че Давид де Хеа в момента се ползва със статута на твърд титуляр на „Олд Трафорд“, така че при евентуален трансфер слуховете за напускането на испанеца ще бъдат подновени.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    1 0 Отговор
    Единия е на 31 а заместника му на 30 . ????