Last news in Fakti

22 Март, 2022 22:30 3 559 0

Манчестър Юнайтед замества Маркъс Рашфорд с голямата звезда на Евертън

  • ришарлисон-
  • маркъс рашфорд-
  • евертън-
  • манчестър юнайтед

Английският национал изглежда ще напусне „Олд Трафорд“ през лятото

Манчестър Юнайтед замества Маркъс Рашфорд с голямата звезда на Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Дните на Маркъс Рашфорд изглеждат преброени на „Олд Трафорд“ с оглед развоя на настоящата кампания и влошаващата му се форма. Mirror дори си позволи да публикува информацията, че в Манчестър Юнайтед дори вече обмислят кой ще го замести, посочвайки голямата звезда на Евертън Ришарлисон.

Бразилецът отдавна оглавява трансферните списъци на редица европейски грандове, но по една или друга причина продължава да се подвизава на „Гудисън Парк“.

Проблемите в лагера на „карамелите“ обаче вече достигнаха нови дълбини, като дори отборът не е сигурен за оцеляването си във Висшата лига.

Бразилският национал едва ли ще се примирява още дълго със статута на аутсайдер в английската Висша лига, така че евентуална оферта от Юнайтед би си струвала да се обмисли от негова страна.

Междувременно самият Рашфорд ще трябва да си потърси нов отбор, защото вече започна да губи и мястото си в селекцията на Гарет Саутгейт, а Световните финали наближават с всеки изминал месец.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА