Last news in Fakti

23 Март, 2022 21:30 2 749 4

Тайсън Фюри ще бъде над 125 кг. за боя си с Дилиан Уайт

  • тайсън фюри-
  • дилиан уайт-
  • бокс

Шампионът заяви, че ще е като планина за битката в Лондон

Тайсън Фюри ще бъде над 125 кг. за боя си с Дилиан Уайт - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри направи любопитно изказване по повод теглото, което ще цели за мача си срещу Дилиан Уайт в Лондон на 23 април. Той е категоричен, че иска да бъде най-тежкият шампион в историята на бокса.

Ще се опитам да изляза рекордно тежък в тази битка. За най-големият двубой, за най-голямата публика, ще видите най-големият Фюри. Ще бъде като планина“, каза „Циганския крал“, цитиран от MMA.bg.

Изданието обаче припомни, че през 2005 г. Николай Валуев тежеше 146 кг., когато се изправи с шампионския пояс на кръста си за мача срещу Джон Руиз. Фюри обаче надали ще се цели толкова високо.

Носителят на титлата от WBC тежеше 125 кг. в последния си мач срещу Дионтей Уайлдър, което бе най-високото му тегло до момента. По всяка вероятност той ще се цели някъде там за срещата с Уайт.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    6 0 Отговор
    Тия са си "мафийка" смешниците в комплект с БРАТЧЕТАТА Клинчари....въртяха сукаха отлагаха ,избягваха и търсеха всякакви трикове за да не срщнат Кубрат и чак като направи "пенсионна" възраст се навиха да го срещнат и на Клинчещия /от бой с Кубрат/ му "върза"....и така се оттърваха и лапаницата си остана само между тях....

    Коментиран от #4

  • 2 Щпек

    8 1 Отговор
    Планина от сланина като гледам.
  • 3 Еди

    2 1 Отговор
    Задава се МЕГАсблъсък, обявиха от герб. Лидера опозиционер ще се боксира за световната титла с Тайсън Фюри.
  • 4 Прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    То и Барселона и Реал Мадрид все клинчат и не искат да играят с Царско село щото ги е страх да не паднат.