Last news in Fakti

24 Март, 2022 16:00 797 0

Готвят План Б, ако руският съперник на „Канело“ не бъде допуснат за мача в Лас Вегас

  • саул алварез-
  • канело-
  • дмитрий бивол-
  • джон рейдър-
  • бокс

Организаторите се опасяват, че санкциите може да застигнат Дмитрий Бивол

Готвят План Б, ако руският съперник на „Канело“ не бъде допуснат за мача в Лас Вегас - 1
Снимка: БГНЕС

Саул Алварез води усилена подготовка за следващата си битка срещу Дмитрий Бивол, но организаторите изглеждат притеснени от възможността руснакът да не бъде допуснат на територията на САЩ с оглед санкциите срещу родината му в следствие на войната, пише Boxing News.

Срещата е планирана за 7 май в „T-Mobile Арена“ в Лас Вегас, което се явява след месец и половина.

Въпросният резервен вариант за вечерта е британецът Джон Райдър, като дори треньорът му Тони Симс обяви, че се готвят за евентуалния мач срещу „Канело“.

Подобна заявка категорично означава, че галавечерта ще бъде спасена, но новините за Алварез едва ли са чак толкова добри с оглед нуждата да се готви за двама бойци едновременно.

Надяваме се все пак, че войната в Украйна ще приключи час по-скоро и светът на спорта ще може отново да се върне към своите си проблеми без да се замесва по подобен начин в политиката.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА