Last news in Fakti

25 Март, 2022 19:30 5 721 4

Роналдиньо посочи най-добрия защитник, срещу когото е играл

  • роналдиньо-
  • паоло малдини

Бразилецът наскоро бе увековечен с място в „Залата на славата“

Роналдиньо посочи най-добрия защитник, срещу когото е играл - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската легенда Роналдиньо прекара една изключителна кариера с екипите на ПСЖ, Барселона и Милан, за да се превърне в един от най-великите техничари, които играта някога е виждала. Неизбежно обаче му се е налагало да среща някои достойни противници, а най-великият от тях е италианецът Паоло Малдини, по думите му.

Той споделя пред испанските медии, че именно капитанът на Милан е човекът, който е представлявал най-сериозното препятствие пред него.

Роналдиньо дори признава, че „има късметът да е играл футбол със своя идол и дори днес да са приятели“, тъй като двамата играха един сезон заедно при „росонерите“.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка Ф1 Рейсинг Пойнт

    2 5 Отговор
    Тоз не беле ми в затвор в Бразилия ?

    Коментиран от #3

  • 2 Селянин

    4 1 Отговор
    Не гледам футбол. Попадал съм на клипове в ютуб. Мн. му се радвам.
  • 3 Recovery

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Павка Ф1 Рейсинг Пойнт":

    В Парагваи.
  • 4 Алито от София

    5 0 Отговор
    На този човек може да кажем легенда у футбола, знаем че най големият враг на ревал са Барса, а на Сантяго Бернабел да му станат на крака и да му ръкопляска целия стадион, това не много рядко съм го виждал, респект и на тези футболни фенове, които наистина са там на стадиона за футбола, за самата игра