Last news in Fakti

8 Април, 2022 09:00 1 078 0

Флойд Мейуедър ще направи поредно завръщане от пенсия с бой на върха на дубайски небостъргач

  • флойд мейуедър-
  • дон мур-
  • бокс

45-годишният боксьор ще се бие за четвърти път, откакто първоначално обяви, че спира с бокса

Флойд Мейуедър ще направи поредно завръщане от пенсия с бой на върха на дубайски небостъргач - 1
Снимка: БГНЕС

Флойд Мейуедър-младши ще се бие отново на професионалния боксов ринг, след като обяви, че излиза в пенсия за трети път в своята кариера след демонстрацията срещу Конър МакГрегор през 2017 г.

„Красавеца“ този път ще се качи на върха на дубайския небостъргач „Бурж Ал Араб“, където ще се бие с Дон Мур на 14 май 2022 г. върху самата хеликоптерна площадка. Това съобщи спортният журналист Майкъл Бенсън.

Мейуедър закръгли победите си на 50 от 50 срещу „Прословутия“, но сега насреща си има истински боксьор в лицето на „Опасния“. Той също има почти перфектно досие, като от 19-те си битки е допуснал само едно равенство, макар и срещу треторазредни боксьори в началото на миналия век.

Смята се още, че сред подгряващите боеве ще видим Андерсон Силва и Баду Джак, но за сега тяхното участие не е официално потвърдено.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА