Last news in Fakti

22 Април, 2022 20:32 2 270 4

Уейн Рууни посочи кой измежду Манчестър Сити и Ливърпул иска да е шампион

  • уейн рууни-
  • манчестър сити-
  • ливърпул

Легендата на Манчестър Юнайтед има своята история и срещу двата клуба

Уейн Рууни посочи кой измежду Манчестър Сити и Ливърпул иска да е шампион - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити и Ливърпул по всичко личи, че ще спорят до последно за титлата във Висшата лига, тъй като разликата между тях и останалите отбори в шампионата е очевидна, но помежду им е минимална. Легендата на Манчестър Юнайтед и бивш капитан - Уейн Рууни, коментира пред LFC News предпочитанията си за титлата през настоящата кампания.

Бих искал нито един от двата отбора да не спечели, но е очевидно, че някой как. Мисля, че Ливърпул може да отмъкне титлата. Те изглеждат силни през изминалите месеци, а и победата им в полуфинала за ФА Къп би могла да даде отражение. Предчувствам, че Ливърпул ще успее, но се надявам Сити да триумфира“, каза Рууни пред местното издание.

Разликата към момента е само 1 точка в 32 кръг в полза на „гражданите“. Пред тях остават мачове срещу Уотфорд, Лийдс, Нюкасъл, Уест Хям и Астън Вила, а за „мърсисайдци“ остават сблъсъци срещу Евертън, Нюкасъл, Тотнъм, Астън Вила, Саутхамптън и Уувърхамптън.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    5 1 Отговор
    Поредния пияница след Пол..... Що ли не си гледа старините ами се опитва още да е на "линия" 🤔
  • 2 Лост

    2 0 Отговор
    Тежък избор.Да беше казал,че е играл и в Евертън поне.А те не са дружки с Ливърпул.
  • 3 Наблюдателен

    5 1 Отговор
    Как така след 32-ри кръг Сити ще играе пет мача (Уотфорд, Лийдс, Нюкасъл, Уест Хям и Астън Вила), а Ливърпул 6 (Евертън, Нюкасъл, Тотнъм, Астън Вила, Саутхамптън и Уувърхамптън)? Ами Сити имат и отложен мач, срещу Уулвърхямптън, така че и техните стават шест. Тъй като още не е насрочен, не излиза в програмата. Драги Факти, ако ви трябва грамотен, трудолюбив и информиран спортен редактор, не се колебайте да ме потърсите. Ползвам английски, немски и испански, и малко италиански, френски и македонски.
  • 4 Цоньо

    3 0 Отговор
    Болен мозък. Страх го е че Пул ще изравни 20 титли на МЮ. В ерата на дъртия пергиш Фърги с подпиране от съдии и ФА, МЮ взе 15 титли с голове от засади с ръце и измислени дузпи. Нямаше ВАР. Но Пул е с 6 ШЛ а МЮ с 3.
    .