Last news in Fakti

28 Април, 2022 08:32 2 514 5

Люис Хамилтън: Само аз решавам кога шедьовърът ми е завършен

  • люис хамилтън-
  • mercedes-
  • formula 1

Британецът коментира слуховете за пенсионирането му

Люис Хамилтън: Само аз решавам кога шедьовърът ми е завършен - 1
Снимка: БГНЕС

Люис Хамилтън се видя принуден да отговори на спекулациите за края на своята кариера, като публикува любопитен пост в социалните мрежи, с които до голяма степен успокои своите почитатели.

Работя по своя шедьовър. Аз ще реша кога е завършен“, написа британецът в своя Instagram.

Началото на новия сезон за 7-кратния шампион във Formula 1 е далеч от стандартите, с които свикнахме през изминалите 10 години. На последния старт в Италия той дори завърши на 13 място, а в генералното класиране е 7 с 28 точки.

Mercedes изпитва сериозни проблеми с болида си и това дава шанс на Ferrari и Red Bull Racing RBPT да се откъснат напред в подреждането преди състезанието в Маями след седмица.

37-годишният Хамилтън със сигурност ще предложи битка на Шарл Льоклер и Макс Верстапен в предстоящите надпревари, но все пак остава въпросът - дали тялото му е в състояние да понася същото напрежение, както тези на далеч по-младите пилоти.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    32 6 Отговор
    Ми, не!

    Тото Уолф решава. Ако сметне, че си изпята песен, може да се хванеш да караш за Уилямс и да покажеш какъв голям шампион си.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Опааа

    13 6 Отговор
    Ха grislio. Никога не си бил звезда просто защото няма как да светиш. Даже с отразена светлина.
  • 4 минувач

    19 5 Отговор
    След 4 състезания този сезон, Хамилтън е седми с 28 точки, докато начинаещият му съотборник Ръсел е четвърти с 49 точки. Болидът на Мерцедес вече не е най-добрият, а както се вижда, Хамилтън се справя по-зле дори и от съотборника си. След като години наред бе пробутван напред благодарение на добрия болид и на постоянното си мрънкане, Хамилтън вече е там, където му е мястото.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.