Last news in Fakti

30 Април, 2022 20:23 2 043 4

Българин стана „Играч на сезона“ в Англия

  • димитър митов-
  • кембридж

Изглежда в клуба му са наистина доволни

Българинът Димитър Митов официално бе избран за „Играч на сезона“ в клубния си Кембридж Юнайтед, след като кампанията английската Лига 1 приключи.

Отборът му финишира на 14 място в шампионата, но благодарение на неговите изяви се задържа в средата на таблицата, за да може и догодина да се бори за по-високо класиране и да продължи да мечтае за завръщане в Чемпиъншип.

Митов призна преди няколко месеца, че мечта един ден да брани цветовете и на българския национален отбор, след като бе основна фигура в триумфа на Кебридж над Нюкасъл Юнайтед в ФА Къп през зимата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 каквито каже Лечков, това е!!!

    11 1 Отговор
    Добър български вратар, който незнайно защо не се вика в националният ни отбор, при положение, че в А-група нямаме вратари от такава класа....

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Дан

    2 0 Отговор
    Браво!
  • 3 Б.Михайлов

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "каквито каже Лечков, това е!!!":

    Ники е класен вратар. Баща му поне така каза.
  • 4 Защото

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "каквито каже Лечков, това е!!!":

    играе в селската дивизия.