Last news in Fakti

1 Май, 2022 18:04 1 629 0

Челси подари три точки на стария си приятел Франк Лампард

  • евертън-
  • челси-
  • франк лампард

Евертън продължава битката за оцеляване във Висшата лига

Челси подари три точки на стария си приятел Франк Лампард - 1
Снимка: БГНЕС

Евертън спечели с 1:0 домакинството на Челси, като така смело можем да заявим, че бившият клуб на Франк Лампард му направи страхотен подарък с оглед формата и класата на двата тима към днешна дата.

Ришарлисон вкара единственото попадение в срещата в 47 минута на мача, за да доближи своя тим на 2 точки от спасителния бряг във Висшата лига.

Стратегията на „карамелите“ този път бе същата, както срещу Ливърпул през миналия уикенд. Отборът владееше едва в 21% топката, което едва ли се е харесало на неутралните зрители.

Целта обаче оправдава средствата и Лампард се надява, че по този начин ще успее да помогне на клуба си, за да не наруши традицията, според която Евертън никога не е изпадал в долното ниво на английския футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА