Last news in Fakti

2 Май, 2022 22:32 1 088 0

Андреа Пирло става треньор на Петко Христов

  • андреа пирло-
  • специя-
  • петко христов-
  • тиаго мота

Бившият наставник на Ювентус е напът да се завърне към треньорската професия

Андреа Пирло става треньор на Петко Христов - 1
Снимка: БГНЕС

Андреа Пирло си даде едногодишна почивка от треньорската професия след първия си опит с Ювентус, но сега изглежда е време той да се пробва отново, като застане начело на Специя. Това поне твърди спортният журналист Джанлука Ди Марцио.

„Маестрото“ е водещ кандидат за поста на Тиаго Мота, който на свой ред е сред кандидатите за работа в ПСЖ от позицията на бивш играч на „парижани“.

Специя в момента все още се бори за своето оцеляване в Серия А, но надеждите на Петко Христов и компания са, че клубът ще успее в това си начинание с оглед лошото състояние на Сампдория, Каляри и Дженоа. Единствено Салернитана набира скорост в последните седмици и вече е с 3 поредни победи и практически държи съдбата в собствените си ръце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА