Last news in Fakti

9 Май, 2022 15:32 1 149 2

„Богинята“ може да остане без треньор

  • джан пиеро гасперини-
  • аталанта

Наскоро наставникът поднови контракта си, но признава, че в последните месеци ситуацията се е променила

„Богинята“ може да остане без треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-големите сензации през изминалите няколко години - Аталанта, може съвсем скоро да остане без старши-треньор, ако съдим по думите на самия Джан Пиеро Гасперини, който бе помолен да обсъди бъдещето си в клуба пред Sky Italia.

Специалистът признава, че обстановката е променена напоследък с оглед влошените резултати от януари насам, когато „богинята“ изгуби статута си на тим от топ 4 и се превърна в отбор, който най-вероятно ще остане извън евротурнирите за следващата кампания.

Гасперини пое „Ла Дея“ през 2016 г. и в този период на два пъти изведе тима до финал за Купата на Италия и се превърна в постоянен участник в Шампионската лига и Лига Европа. Всичко при условие, че десетина години по-рано Аталанта бе постоянен участник в борбата за оцеляване и дори поигра известно време в Серия Б.

Джан Пиеро Гасперини поднови контракта си през миналия ноември за период от 2 години и нашата оценка е, че той по-скоро би получил нужния кредит на доверие от ръководството, колкото и успехите да се усладиха на феновете и администрацията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мюмюн (Майкал)

    1 1 Отговор
    ЦСКА-то имат нужда от добър треньор, да го вземат.
  • 2 Радo

    1 1 Отговор
    Абе Дениславе, абе Янкулов, без отбор ли, без треньор ли не е ясно....?