Last news in Fakti

11 Май, 2022 22:32 920 2

Eurosport намери заместник на Борис Бекер заради затвора на германеца

  • александър зверев-
  • борис бекер-
  • rolland garros

Телевизията има нужда от анализатор за Rolland Garros

Eurosport намери заместник на Борис Бекер заради затвора на германеца - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-големите спортни телевизии - Eurosport, официално обяви, че ще смени на анализаторския пулт Борис Бекер, след като германецът официално бе осъден да лежи в британски затвор за укриване на данъци.

От 2017 г. насам той бе основен анализатор за мачовете от Rolland Garros, но по споменатата вече причина това вече няма как да стане.

За целта изданието ще покани друг германец в лицето Александър Зверев, който официално все още не се е отказал от тениса, но по всичко личи е близо до завършека на своята активна спортна кариера.

„Откритото първенство на Франция“ ще се проведе в периода 22 май - 5 юни, като Eurosport ще е една от телевизиите у нас, които ще излъчват турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 малко по-грамотни

    1 0 Отговор
    журналисти са ви нужни.
    Това е братът на Александър Зверев,
    Миша Зверев
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.