Last news in Fakti

13 Май, 2022 20:17 2 500 2

Роден фитнес модел не излиза от залата, въпреки напредналата си бременност

  • бояна генова-
  • фитнес-
  • бременност

Тя осъзнава, че е особено важно да запази активността си

Бременността за повечето жени по света означава, че е време да се отдадат на застоял начин на живот, водени от илюзията, че така предпазват плода. Истината обаче е, че малцина са онези дами, които трябва да спрат с физическите натоварвания, защото тялото на жената е изградено така, че това да не бъде бреме. Подобна философия изповядва родният фитнес модел Бояна Генова.

Красивата бъдеща майка навлезе в петия си месец, но не спира на ежедневна база да ни показва, че продължава да прекарва една солидна част от деня си в салона.

Спортът по време на този деликатен период практически дава гаранция, че раждането и възстановяването след това ще са далеч по-лесни. Очакваме и самата Бояна да го потвърди след няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бранда

    1 0 Отговор
    Дрънкате глупости, да няма след време докторе защо, ама как така. Познавам няколко такива героини които не спряха фитнеса и джогинга и сега реват и се чудят как да стане. И най вероятно ще е от дом майка и дете.
  • 2 глоги

    0 0 Отговор
    Родна фитнес-моделка не излиза от залата, въпреки напредналата си бременност. Ще ражда в залата.