16 Май, 2022 22:18 2 765 4

Извънредно красивата Зоуи Кристофоли заведе новороденото си на „Сан Сиро“, за да види сензационния гол на половинката си

  • зоуи кристофоли-
  • тео ернандез-
  • милан

Тео Ернандез посвети гола на семейството си

Двойката Тео Ернандез и Зоуи Кристофоли е може би една от най-сексапилните в света на футбола, а двамата дори наскоро си родиха дете, за да материализират любовта си един към друг.

Гордата майка заведе момченцето им на първия мач в живота му, за да види как таткото вкарва един от головете на сезона в Серия А.

Френският ляв бранител дриблира повече от 60 метра с топка в крака, за да узакони успеха на неговия Милан над Аталанта и така да доближи клуба до титлата в Серия А.

Ернандез посвети попадението на семейството си, като още на терена посочи към ложите и направи типичния жест за бебе, за да покаже на всички какво точно има предвид.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас !

    34 2 Отговор
    Нашарила се като крайпътен кенеф !
  • 2 ЦК на КПСС

    14 0 Отговор
    Гледайки я ще роди от още поне двама трима и няма да роди от още поне десетима,
  • 3 Многознайко

    9 0 Отговор
    Татуирани чудовища
  • 4 Димо

    5 0 Отговор
    Сиганска драма....