Last news in Fakti

17 Май, 2022 17:32 1 298 0

Джака си го изкара на съотборниците след провала срещу Нюкасъл (ВИДЕО)

  • арсенал-
  • гранит джака-
  • нюкасъл юнайтед

Швейцарецът заяви, че се искат „топки“, за да участваш в подобни мачове

Джака си го изкара на съотборниците след провала срещу Нюкасъл (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан и настоящ стожер в центъра на терена за Арсенал - Гранит Джака, не скри огорчението си от играта на своите съотборници след поражението с 2:0 от Нюкасъл в понеделник вечерта. Той хвърли вината върху целия отбор с няколко тежки думи.

Възрастта няма значение - може да си на 30, на 20, на 10 или на 18 години. Ако не си готов за подобни битки и си нервен, стой на скамейката или остани вкъщи, но не идвай тук! Нужни са топки, извинявайте за израза, за да дойдеш тук и да играеш, тъй като знаехме, че този мач е един от най-важните за нас“, каза швейцарецът в интервюто си за Sky след мача.

„Топчиите“ пропиляха аванс от 4 точки пред градския си съперник Тотнъм и сега трябва да се надяват, че в последния мач от сезона „шпорите“ ще изгубят от последния в класирането - Норич, а „артилеристите“ ще победят Евертън, за да могат да финишират на 4 място и да се завърне в Шампионската лига през идния сезон след 5-годишна пауза.

@gaaballer #soccer #football #futbol #futebol #fifa #calcio #sport #skill #fyp #foryou #foryoupage #liverpool #premierleague #viral #training #fitness ♬ original sound - Gaaballer


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА