22 Май, 2022 09:32 2 770 9

Стоичков коментира решението на Мбапе за ПСЖ

  • килиан мбапе-
  • христо стоичков-
  • псж-
  • златна топка

Българинът има и пожелание към френския талант

Новината, която изненада почти целия футболен свят - преподписаният договор на Килиан Мбапе с ПСЖ, стана повод и родната легенда - Христо Стоичков, също да се включи в коментарите, публикувайки своя в социалните мрежи.

Обичам Париж и тук получих моята „Златна топка“! На тази снимка с един бъдещ неин носител - Килиан Мбапе! Страхотно решение е, че остава в ПСЖ!“, написа „Камата“ във Facebook.

Французинът ще прибира по €118 млн. на година в следващите 3 сезона, което го превръща в най-скъпоплатения атлет в света.

Мнозина бяха убедени, че той ще облече екипа на Реал Мадрид, но „парижани“ направиха всичко необходимо, за да го задържат на „Парк де Пренс“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Разбойко

    11 1 Отговор
    Сънувах че бягам без дрехи ,а Мбапето след мен пак така.Какво значи?
  • 2 Дядо ви Курти от село Пиперково

    18 6 Отговор
    Мбапе сътвори най-голямата глупост в кариерата си до сега...Никога няма да спечели нищо сериозно с ПСЖ, освен титлата в Франция...

    Коментиран от #4

  • 3 Гаглей

    11 1 Отговор
    Информацията тук е джаста прасета, вчера меси беше най скъпо платени спортист с 128 милиона € годишно сега тази с 118 мил €

    Коментиран от #7

  • 4 Чичо мамул от село Кочан

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо ви Курти от село Пиперково":

    Ако да получава над 100 млн евро на година е глупост ,нещо бъркаш...

    Коментиран от #9

  • 5 Фена

    14 1 Отговор
    предпочете парите пред предизвикателствата и промяната , (френското първенство го знаем, шампиона ясен от самото начало, с мн. редки изключения)
  • 6 Стоичков

    10 3 Отговор
    си е на принципа "Ще си запаля къщата, да изгори на комшията плевнята. Радвай се на такива преподписвания, сега в играта ще влезе и Нюкасъл, а за Барса и свободни агенти може да няма до сезон-два.
  • 7 Класацията която

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гаглей":

    споменаваш е за годишни доходи (заплата + пари от рекламни договори), а това е САМО заплатата на Мбапе (в зависимост ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ, към това би могъл да добави поне още 100 млн за 3 години + парите от рекламни договори).
  • 8 Читател

    0 3 Отговор
    Ще спечели ШЛ, сигурно е коя година не е важно той е млад,а и цялата власт ПСЖ и 118 милн.на година.
  • 9 Дядо ви Курти от село Пиперково

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чичо мамул от село Кочан":

    Офертата на Реал Мадрид беше много близка до тази на ПСЖ,но пуста алчност.......Ще си остане още 2г и в последната година от договора ще почне да ги изнудва за 200милиона на сезон...Но реално,ще си остане един анонимник.Халанд е същия,но поне отиде да играе в най-силниното първенство....Не винаги парите са най-важното в живота..Дали ще имаш 500милиона евро в сметката или 520, разликата е нищожна....