Last news in Fakti

22 Май, 2022 13:02 2 926 8

Флорентино Перез към Килиан Мбапе: Съжалявам, че ПСЖ уби детската ти мечта

  • флорентино перез-
  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • псж

Президентът на Реал Мадрид не е спестил нищо на младия французин

Флорентино Перез към Килиан Мбапе: Съжалявам, че ПСЖ уби детската ти мечта - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе избра да остане в ПСЖ поне още 3 години, а интересът на Реал Мадрид към него никак не е бил само в медиите. Двамата с президента на „кралския клуб“ - Флорентино Перез, са си разменили съобщения в WhatsApp, а съдържанието им изглежда е станало достояние до изданието El Chiringuito.

Съобщавам ви, че избрах да остана в ПСЖ. Искам да ви благодаря за възможността, която ми представихте, да играя в Мадрид - клубът, на който съм фен от малък. Надявам се, че ще проявите разбиране към моето решение и ви желая успех на финала в Шампионската лига“, пише Мбапе.

Желая ви всичко най-добро. Съжалявам за случилото се през последните няколко дни. Те разбиха детската ви мечта“, написа в отговор Перез.

23-годишният нападател счупи рекордите за заплата с контракта си при „парижани“, като се очаква да прибира по €118 млн. на година. Някои източници дори твърдят, че му е предложена и управленска роля в клуба, но това засега остава непотвърдена информация.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Челси

    11 1 Отговор
    Нещо не схващам лисълта на Мбапе..Хем му е детска мечта и беше на крачка от това и хем преподписа.Сетих се за парите няма граници.
  • 2 Фенерите

    14 6 Отговор
    МБАПЕ няма топки за отбор от калибара на Реал.Друго си е да си пръв на село.

    Коментиран от #5

  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Бай Хуеф🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    8 2 Отговор
    Не разбрах какво лошо има че човека иска да работи за повече пари.
  • 4 Люси

    2 1 Отговор
    Перес! З в Испанския няма накрая!
  • 5 Сергей

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фенерите":

    Простьо калибаааар?
  • 6 Този Бапе излезе голям хитрец,

    4 1 Отговор
    използва Реал да си вдигне мизата пред арабите и успя.Ако не беше това наддаване с Реал арабите нямаше никога да му дадат тия пари.Тук изобщо не стои въпроса за спорта което е жалкото.Ще си остане с парите,да е жив и здрав

    Коментиран от #8

  • 7 Буха ха

    4 3 Отговор
    В ПСЖ играят за пари, докато в Реал са квартално отборче аматьори, парите не ги интересуват, горди са да защитават честта на махалата. Да ама не, години наред надцакват всички и събират най големите звезди, но сега някой ги надцака тях и кръв пик.....
  • 8 Тарикат

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Този Бапе излезе голям хитрец,":

    Да, ако е здрав всичко е ОК, но в този спорт утре може да го осакатят и никога повече да не играе, така че не мога да го обвинявам, нека се подсигури финансово, млад е, може по нататък да отиде да играе другаде