Last news in Fakti

24 Май, 2022 17:33 1 763 1

Себастиан Фетел стана жертва на обир - той погна крадците с тротинетка

  • себастиан фетел-
  • formula 1-
  • обир

Германецът е проследил обирджиите, но те все пак са се измъкнали

Себастиан Фетел стана жертва на обир - той погна крадците с тротинетка - 1
Снимка: БГНЕС

4-кратният шампион на Formula 1 - Себастиан Фетел, стана жертва на нагли крадци в часовете след състезанието за Голямата награда на Испания, разказа той сам пред El Periodico.

Германецът е спрял на паркинга пред хотела си с леко открехнат прозорец на автомобила. Отдалечава се за кратко и тогава вижда как крадци бъркат вътре и задигат чантата му с документи. Той яхва един от близките електрически скутери, като пуска апликация на телефона си, за да проследи слушалките, които също са били в чантата. След известно време обаче намира тапичките, но чантата е изгубена, тъй като обирджиите явно са се усетили, че нещо ги бави.

Фетел е подал сигнал към полицията, а пред вестникът споделя, че единственото задигнато от багажа му са документи, които биха били безполезни на въпросните крадци.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    1 4 Отговор
    Погнал ги с ТРОТИНЕТКА?! Леле, колко мъжествено! Ще не ги е напляскал с камшиче и и да ги напюе по стара, джендърска традиция?
    Лелееееее....