Last news in Fakti

26 Май, 2022 22:33 1 159 2

Сашо Тунчев покани Веско Минев в Арда

  • веселин минев-
  • александър тунчев-
  • арда кърджали

Бившият бранител може да стане помощник на новия старши-треньор на „кърджалии“

Сашо Тунчев покани Веско Минев в Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Веселин Минев може да се превърне в един от най-доверените хора за новия старши-треньор на Арда Кърджали - Александър Тунчев, научихме от БТА.

Бившият бранител е поканен лично от Тунчев, за да му стане асистент през новия сезон с идеята двамата да заздравят защитата на иначе прекрасния офанзивен план отбор от Родопите.

Минев за кратко помагаше на Живко Милан, когато двамата бяха временни наставници в Левски, така че ролята за него никак няма да е нова.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    3 0 Отговор
    Ей хора не се вързвайте на отбора на догана, това отборче е обречено, както е създадено, така и ще се върне където му е мястото с точния шеф, а именно във "в" група с патрон Рамото и яко кренвирши с лютеница, а неговото място ще заеме отбора на Левски-Крумовград отбора на Дънди Прешъс Метал.Всичко е игра на дпс.
  • 2 Дъ бест

    1 1 Отговор
    Тоя минзухар още ли търчи след топката