Last news in Fakti

27 Май, 2022 21:03 13 559 0

Милан заменя Ибрахимович и Жиру с един от най-желаните нападатели в Европа

  • дарвин нунеш-
  • бенфика-
  • милан

Уругвайският голаджия е в полезрението на редица грандове

Милан заменя Ибрахимович и Жиру с един от най-желаните нападатели в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Милан планира да изгради нов конкурентен отбор за следващия сезон, след като през този изчерпи максимума от ветераните Оливие Жиру и Златан Ибрахимович. Calciomercato твърди, че „росонерите“ планират да ги заменят с уругвайския голаджия на Бенфика - Дарвин Нунеш.

Таранът обаче попада в полезрението на редица грандове из Европа, така че конкуренцията за него ще е жестока през лятото.

Сред заинтересованите личат имената на Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед, а присъствието на английски отбори в преговори за играч гарантира плащането на сериозна трансферна сума.

22-годишният Нунеш е оценяван на €40 млн. от Transfermarkt, но няма да е голяма изненада, ако „орлите“ настояват за двойно повече от това.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА