Last news in Fakti

27 Май, 2022 21:33 636 1

Стачка на градския транспорт в Париж точно около финала в Шампионската лига

  • протест-
  • париж-
  • шампионска лига-
  • реал мадрид-
  • ливърпул

Очертава се в нощта на мача да настъпи транспортен хаос

Стачка на градския транспорт в Париж точно около финала в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Финалът в Шампионската лига тази година ще бъде белязан от едно необичайно предизвикателство - транспорта. Причината е, че служителите в парижкото метро излизат на протест точно на 28 май, научихме от bTV.

Влакове няма да се движат по линия RER B, която свързва летището с центъра на Париж. Именно по това трасе е и спирката за „Стад дьо Франс“.

Малко по-засегнати ще са феновете на Ливърпул, защото тяхната фен зона се намира най-близо до станцията, докато тези на Реал Мадрид ще бъдат от другата страна на стадиона.

Стачката ще натовари прекомерно наземния транспорт във френската столица, а това вещае сериозен хаос из „града на любовта“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хасан

    3 0 Отговор
    Българи гледайте е така се правят стачки, не да паркираш 50 тира на изхода на София и да си мислиш че протестираш, а реално нищо не правиш