Last news in Fakti

27 Май, 2022 21:02 1 396 1

Анчелоти: През 2005 г. иронично загубих финала в Шампионската лига от Ливърпул в най-силния мач на мой отбор

  • карло анчелоти-
  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Медиите върнаха журналиста в онази незабравима нощ в Истанбул

Анчелоти: През 2005 г. иронично загубих финала в Шампионската лига от Ливърпул в най-силния мач на мой отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, призна, че най-голямата ирония в кариерата му е финалът в Шампионската лига през 2005 г., когато неговият Милан допусна обрат от 3:0 срещу Ливърпул, за да изгуби в крайна сметка титлата от „мърсисайдци“. Това сподели той по време на пресконференцията преди тазгодишния финал, но от лагера на Реал Мадрид.

Имам добри спомени от финалите, в които съм участвал. Загубих от Ливърпул през 2005 г., но по ирония на съдбата това може би бе най-силният мач на мой отбор, играл във финал“, каза „Татко Карло“, цитиран от УЕФА.

Той също така подчерта, че самото класиране на финал за Реал Мадрид означава, че отборът притежава нужните качества, но, за да го спечели, това няма да е достатъчно. Ключът е да накараш играчите да повярват, че могат да победят.

Срещата между Ливърпул и Реал Мадрид е на 28 май от 22:00 часа българско време на „Стад дьо Франс“ в Париж.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.