Last news in Fakti

30 Май, 2022 16:33 3 199 0

Брюж продава двама свои на Милан срещу €62 млн.

  • ноа ланг-
  • чарлс де кетелер-
  • милан-
  • брюж

Белгийският гранд иска да капитализира от своите бижута

Брюж продава двама свои на Милан срещу €62 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Милан отново се превърна в притегателна дестинация за най-големите таланти в Европа, след като успя да си върне шампионската титла след 11-годишна пауза. Corriere dello Sport твърди, че съвсем скоро в клуба ще се озоват двама от най-талантливите играчи на белгийския Брюж - Ноа Ланг и Чарлс де Кетелер.

Вестникът е на мнение, че „росонерите“ ще могат да ги привлекат срещу €62 млн., което при днешните цени на пазара за футболисти е нормално, имайки предвид, че са на по 21-22 години.

Ланг от известно време е национал на Нидерландия, оперирайки по двете крила, докато де Кетелер играе в зоната на плеймейкъра.

Милан официално ще се раздели с Франк Кеси, чийто договор изтича, а халфът отива в Барселона, докато дясното крило е считано за най-невралгичната зона с оглед липсата на твърд титуляр за Стефано Пиоли.

Възможно е обаче преговорите да се забавят, ако темата със собствеността на италианския гранд отново излезе на преден план.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА