Last news in Fakti

1 Юни, 2022 16:33 1 652 3

Манчестър Юнайтед стартира преговори със звезда на Виляреал, която ще замести Хари Магуайър

  • пау торес-
  • виляреал-
  • манчестър юнайтед

Капитанът на „червените дяволи“ изглежда ще изгуби мястото си сред титулярите

Манчестър Юнайтед стартира преговори със звезда на Виляреал, която ще замести Хари Магуайър - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед има отчайваща нужда от промени в редиците си, като една от най-ключовите е в центъра на защитата, където Хари Магуайър се превърна в нарицателно за слаба игра. Cadena SER съобщи днес, че се водят преговори с Пау Торес от Виляреал по този повод.

25-годишният испанец е сочен за един от най-класните млади бранители в света в момента, като от подписа му се интересуват още куп отбори, като Реал Мадрид, Барселона и Челси.

„Червените дяволи“ по всяка вероятност ще трябва да платят за Торес поне €50 млн., ако искат на първо време да убедят „жълтата подводница“, че може да се раздели с него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    5 2 Отговор
    Който и да е само тоя Магуайър да не го включват дори и в резервите
  • 2 Вход

    6 0 Отговор
    Разгеле...дано махнат тоя куц кон
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.