Last news in Fakti

1 Юни, 2022 20:33 3 980 0

Кристиан Виери препоръча нов централен нападател на Юрген Клоп

  • виктор осимен-
  • кристиан виери-
  • юрген клоп-
  • наполи-
  • ливърпул

Легендата на италианския футбол вижда огромен потенциал в млад таран от Серия А

Кристиан Виери препоръча нов централен нападател на Юрген Клоп - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул пропусна идеална възможност, за да спечели исторически квадрупъл, а това даде възможност на мнозина, за да прозрат един огромен проблем в тима на Юрген Клип - липсата на класически централен нападател. Една от легендите на този пост - Кристиан Виери, е част от тези критици, но той реши да предложи вариант на германеца за следващия сезон.

Ако аз бях на негово място, щях да взема Виктор Осимен от Наполи. Всички в тима на Клоп тичат много, така че той би се вписал идеално“, каза Виери пред Napoli Magazine.

Нигериецът обаче е ценен високо от „партенопеите“, въпреки няколкото тежки контузии, които го извадиха от игра за месеци през изминалите два сезона. Твърди се дори, че цената му е около €100 млн., което би било трудно условие дори за тим от ранга на Ливърпул.

Осимен от друга страна е един от малкото сравнително млади нападатели, които разполагат с нужния потенциал, за да вкарват по 20-30 гола на сезон. Нещо, което е от основно значение за всеки клуб, който се цели в най-важните трофеи.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА