Last news in Fakti

7 Юни, 2013 18:27 1 089 1

Александър Тонев подписа с Астън Вила (обновена)

  • александър тонев-
  • бирмингам-
  • астън вила-
  • лех
Александър Тонев подписа с Астън Вила (обновена) - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Александър Тонев подписа с Астън Вила. Бирмингамци съобщиха новината на официалния си сайт.

„Много съм щастлив да стана част от този отбор и да нося тениската. Астън Вила е велик отбор, който залага на млади футболисти. Футболът не е спорт за индивидуалисти, а за отборна игра. Това видях аз в този тим – играе се колективно. Гладен съм за успехи и искам да покажа на всички какво мога. Преди съм играл пред много публика, но атмосферата тук, на Острова, е уникална“, каза Александър Тонев.

Той игра е Лех (Познан) близо две години. От ръководството на полския тим са отхвърлили оферти на Селтик, Монпелие, Вердер и Карпати. Очаква се скоро от Вила да обявят и официалните параметри по трансфера и заплатата на българина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бате Ицо

    0 0 Отговор
    Успех,Сашо!