Last news in Fakti

11 Юни, 2022 14:51 1 129 0

Арсенал е готов да плати 50 млн. евро за халф от Серия “А”

  • савич-
  • арсенал-
  • лацио

Лондончани са се спрели на сръбския национал Сергей Милинкович-Савич

Останалият пак извън Шампионската лига Арсенал обмисля да плати 50 млн. евро на Лацио за Сергей Милинкович-Савич, твърди “Кориете дело Спорт”. Лондончани са се спрели на сръбския национал в търсене на класен футболист в халфовата линия, който направи отбора по-силен, допълва Sportal.bg.

Не е сигурно обаче, че от “Олимпико” ще приемат въпросната оферта. Според някои информации те настояват за 65 млн., а и не са притиснати от времето, защото Савич има договор с клуба за още два сезона.

Изминалата кампания беше най-добрата за Милинкович-Савич откъм голове и асистенции в кериерата му на Ботуша - 11 попадения и 12 голови подавания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА