Last news in Fakti

13 Юни, 2022 19:03 1 002 0

Тен Хаг отнема капитанската лента на Магуайър

  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг

Нидерландецът в момента се оглежда за нов лидер на отбора

Тен Хаг отнема капитанската лента на Магуайър - 1
Снимка: БГНЕС

Новият наставник на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, съвсем скоро ще започне работа с пълния си състав в клуба, а наред с това се обмисля промяна в лидерството, според The Sun.

Хари Магуайър по всяка вероятност ще бъде лишен от честта да носи капитанската лента, след като в продължение на две години се превърна в синоним на зле похарчени пари от „червените дяволи“.

Централният бранител стана обект и на редица критики от бившия звезди на Юнайтед. Сред тях са Рио Фърдинанд, Рой Кийн и Пол Скоулс. Всеки един от тях е критикувал, както играта, така и поведението му на терена. Кийн бе особено бесен след едно от „Дербитата на Манчестър“, когато Магуайър се усмихваше и прегръщаше с противниците, макар отборът му да бе разбит от тима на Сити.

Слуховете са, че Давид де Хеа ще бъде провъзгласен за новия капитан. Голяма част от феновете настояват именно за това, тъй като испанец е с най-дълъг стаж на „Олд Трафорд“ и без съмнение е най-постоянният играч в отбора през последните няколко години.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА