Last news in Fakti

15 Юни, 2022 05:30 4 108 5

Унгарска гавра с Англия

  • унгария-
  • англия-
  • лига на нациите

Маджарите размазаха "Трите лъва" с 4:0

Унгария размаза и унижи Англия с 4:0 насред "Молиню" в Лигата на Нациите, за да нанесе една от най-тежките домакински загуби в историята на "Трите Лъва".

"Маджарите" напълно надиграха уморените и безидейни домакини и постигнаха втора впечатляваща победа над съперника на негов терен след онова знаменито 6:3 от средата на миналия век.

Много силни контраатаки на унгарците и отлична организация в защита съсипаха хората на Гарет Саутгейт, които остават на последно място в група "А" и са заплашени от изпадане в по-долната дивизия, тъй като имат само 2 точки от 4 мача. Унгария пък е със 7 точки и е на първото място, като изпреварва Германия (6) и Италия (4).

След тежкото поражение слуховете за смяна на Гарет Саутгейт се засилиха, а медиите в Англия вече пишат, че самият той ще си подаде оставката тази вечер.

Англия - Унгария 0:4

0:1 Шалай 16'

0:2 Шалай 70'

0:3 Ж. Над 80'

0:4 Газдаг 90'


Поставете оценка:
Оценка 5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здрасти

    3 1 Отговор
    На мен не ми стана ясно какво е по-долна визимия?!? Някои знае ли?
  • 2 домино

    5 1 Отговор
    англичаните не знаеха къде е топката
  • 3 Финансов гений

    8 1 Отговор
    Тоя турнир да го нарекат с истинското му име "Интертото"

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Финансов гений":

    Интертото=Чернотото
  • 5 Е хайде сега

    1 0 Отговор
    англичаните били уморени. Значи не само в нашия национален отбор викат уморени играчи, които логично би трябвало да си почиват. Но пък има лесно - щом тази "работа" толкова ги изморява, да я сменят с някоя по-лека. Да идат в някоя мина под земята, та да им олекне живота!