16 Юни, 2022 16:30 795 1

„Лъвиците“ продължават със серията без спечелен гейм срещу фаворита в Лигата на нациите

  • българия-
  • япония-
  • лига на нациите

Момичетата на Лоренцо Мичели дадоха битка на японките

„Лъвиците“ продължават със серията без спечелен гейм срещу фаворита в Лигата на нациите - 1
Снимка: Shutterstock

България допусна четвърта поредна загуба с 0:3 гейма в женската волейболна Лига на нациите, като този път отстъпи на фаворита за трофея - Япония.

Момичетата на Лоренцо Мичели дадоха битка на японките, особено в първата и третата част.

Разликата в отделните геймове бе 20:25, 16:25 и 23:25, като ключовият момент изглежда бе в края на първата част, когато българките водеха с 19:16, но в следващите 10 точки спечелиха само 1.

След това на игрището се възцари доминация за волейболистките на Масайоши Манабе и те само на няколко пъти в началните точки изпуснаха водачеството.

България остава с актив от 2 точки с най-лошия резултат от спечелени геймове в шестия кръг на турнира. Япония пък оглавява таблицата с геймова разлика от 18:3.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    0 0 Отговор
    Еххх за малко....водим 19;16 и ...ко стана на края..пак падаме...що се така бе де а...