Last news in Fakti

18 Юни, 2022 15:33 1 424 2

Разследват звезда на Арсенал за „черно тото“

  • гранит джака-
  • арсенал-
  • андре маринър-
  • черно тото

Установена е необичайна активност при букмейкър през миналия декември

Разследват звезда на Арсенал за „черно тото“ - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Арсенал - Гранит Джака, е в епицентъра на разследване за „черно тото“ в Англия, след като един от букмейкърите в страната е отчел необичайна активност през миналия декември, научихме от Daily Mail.

На 18 декември 2021 г. Лийдс Юнайтед губи с 1:4 домакинството си срещу „топчиите“, а в последните минути на редовното време при решен изход от двубоя швейцарският дефанзивен халф получи жълт картон за бавене на времето от главния съдия - Андре Маринър.

Междувременно стартира серия от залози, че в последните 10 минути точно този играч ще бъде предупреден официално, а един човек дори залага £52 хил., че това ще се случи. В последствие му бива изплатена печалба в размер от около £250 хил., а случаят е докладван на Футболната асоциация.

Оттам пък са информирани и специалните служби, които вече 6 месеца водят разследване, което не дава официален резултат. Рискът обаче не е никак малък за Джака и Маринър, защото двамата биха могли да са пряко замесени в хазартен скандал.

Имиджът междувременно на швейцареца е именно на човек, който с лекота си вади картони. Общо до момента в кариерата си той е получил 105 жълти и 11 червени картона, при условие че все още не е изиграл 400 мача.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А пиян

    1 0 Отговор
    Боби е звезда на грандовете Рединг , Милюз и Михлюс .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.