Last news in Fakti

18 Юни, 2022 18:03 1 439 0

Провалът с Мбапе може да донесе нов договор за Бензема

  • карим бензема-
  • реал мадрид

Капитанът на Реал Мадрид продължава да е най-добрият нападател за „кралския клуб“

Провалът с Мбапе може да донесе нов договор за Бензема - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид възнамерява да задържи Карим Бензема по-дълго от очакваното, след като сделката за Килиан Мбапе официално пропадна, пише Marca.

34-годишният французин е безспорен фаворит за „Златната топка“ тази година, но възрастта му може да се окаже проблем, тъй като навлиза в онази част от своята кариера, в която тялото започва да проявява капризи.

„Кралския клуб“ обаче не може да си позволи да остане без водещ реализатор, а най-добрите млади такива в момента вече реализираха трансфери или подновиха контрактите си. В това число са Ерлинг Холанд, който отиде в Манчестър Сити, и Дарвин Нунеш, който подписа с Ливърпул.

Настоящият контракт на Бензема изтича през следващото лято, но е прекалено вероятно той да остане на „Сантиаго Бернабеу“ поне още една година отвъд това.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА