19 Юни, 2022 11:33 1 118 1

България едва не постигна драматичен обрат над Белгия

  • българия-
  • белгия-
  • лига на нациите

„Лъвиците“ изравниха след 2 гейма пасив, но в тайбрека „червените дяволи“ триумфираха

България едва не постигна драматичен обрат над Белгия - 1
Снимка: БГНЕС

България загуби поредния си мач от женската волейболна Лига на нациите с 2:3 от тима на Белгия, като едва не реализираха страхотен обрат.

Първите два гейма завършиха в полза на „червените дяволи“ с 22:25 и 23:25, но във втората половина от мача „лъвиците“ изравниха след 25:20 и 25:20.

Тайбрекът бе доста драматичен, като нашите момичета дори водеха с 9:6, но след това изпуснаха инициативата и срещата отиде отвъд минималните 15 точки. Стигна се до мачпойнт за тима на Лоренцо Мичели, но този на Герт Ванде Броек съумя да отмъкне успеха след 15:17.

Крайният резултат означава, че Белгия вече има 6 точки, колкото и България, но разликата в геймовете оказва влияние в полза на съперничките ни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеринарен психолог

    1 0 Отговор
    За малко и ние да бием някой,ама на. Топло е. Залата е шумна. Съдията част от велосипед.Паркета хлъзгав. Тавана нисък. Имаме една контузена. 2 са преяли и цяла нощ не са спали