Last news in Fakti

19 Юни, 2022 13:33 1 804 0

Моуриньо иска една от пренебрегваните звезди на Байерн

  • марсел сабицер-
  • байерн мюнхен-
  • рома

Австриецът трябваше да измести Леон Горецка от титулярите, но безуспешно

Моуриньо иска една от пренебрегваните звезди на Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Марсел Сабицер може съвсем скоро да напусне Байерн Мюнхен след първия си, но изключително неудовлетворителен сезон с екипа на клуба. Tuttomercato смята, че Жозе Моуриньо има интерес към него за своя проект в Рома.

Австрийският полузащитник трябваше да замести Леон Горецка сред титулярите на Юлиан Нагелсман, но така и не получи шанс, за да се сработи с колегите си на терена и да заиграе по-редовно.

„Специалния“ междувременно има нужда от наследник на Хенрик Мхитарян, за когото се твърди, че може да подпише с Интер, след като договорът му изтече в края на месеца.

Сабицер е на 28 години, а в периода си в Ред Бул Лайпциг се превърна в един от най-класните централни полузащитници в Първа Бундеслига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА