Last news in Fakti

20 Юни, 2022 18:03 2 810 4

Хранително натравяне е причината Дарвин Нунеш да избере Ливърпул пред Манчестър Юнайтед

  • дарвин нунеш-
  • бенфика-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул

„Червените дяволи“ първи са влезли в контакт с Бенфика

Хранително натравяне е причината Дарвин Нунеш да избере Ливърпул пред Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед се е разминал с трансфера на Дарвин Нунеш, благодарение на хранително натравяне и то не на самия играч, а на президента на Бенфика - Мануел Руй Коща, по информация на The Athletic.

През април пратеник на „червените дяволи“ си е уговорил среща с бившата звезда на Милан и португалския национален отбор, за да коментират цената на водещия реализатор на „орлите“. Руй Коща обаче отлага срещата, защото твърди, че заедно със семейството са празнували рождения му ден, а там са се натровили от вечерята. На „Олд Трафорд“ са приели извинението за отказ от разговори, но няколко месеца по-късно Нунеш се озова в заклетия съперник на английския гранд - Ливърпул.

По онова време Ерик тен Хаг все още не бе ясно дали ще подпише с Юнайтед и това също се изиграло роля за нерешителността на администрацията за задействането на евентуалния трансфер.

В последствие Дарвин подписа с „мърсисайдци“, като се очаква Бенфика да получи над €100 млн., ако уругваецът им осигури всичко договорени бонуси с представянето си във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    2 0 Отговор
    Ял е боб със зеле?🙉🥳🤡🥳🙉
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 един друг

    7 0 Отговор
    По-смешно обяснение на провален трансфер не бях чел досега. Хранителното натравяне е боло през април, а трансфера стана през юни. Тия от Бенфика цели 2 месеца са били отровени сигурно, а? Кажете го ясно, футболиста не искал да ходи в Манчестър, а в Ливърпул.