Last news in Fakti

20 Юни, 2022 21:03 3 668 0

Зинедин Зидан има само 4 клуба, за които би работил, но нито един не е от английската Висша лига

  • зинедин зидан-
  • псж-
  • байерн мюнхен-
  • ювентус-
  • реал мадрид

Френската легенда към момента е свободен да води преговори

Зинедин Зидан има само 4 клуба, за които би работил, но нито един не е от английската Висша лига - 1
Снимка: БГНЕС

Зинедин Зидан набързо се превърна в един от най-успешните треньори в съвременния футбол, благодарение на двата си престоя в Реал Мадрид. Към момента обаче е без отбор, а изданието RMC твърди, че за него има само 4 клуба на света, за които би работил, но нито един от тях не е от английската Висша лига.

От доста време насам се твърди, че „Зизу“ е водеща опция за ПСЖ, особено след като Леонардо бе освободен от поста на изпълнителния директор. Маурицио Почетино все още формално е наставник на „парижани“, но почти няма издание на света, което да вярва, че той ще запази поста си и за идния сезон.

Сред останалите възможности за Зидан са Байерн Мюнхен и Ювентус, както разбира се и Реал Мадрид. Това са все отбори с огромен финансов ресурс, но без конкуренцията между арабските и американските инвеститори, които изсипват милиарди всяка година в английското първенство.

Френският национален отбор също е считан за вариант пред носителя на „Златната топка“ от 1998 г., но не и преди Дидие Дешан да довърши проекта си след Световното първенство в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА